2014-09-23 16:12:53• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló szeptember 29-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

A Harag György Színtársulat műsora


28-án, vasárnap, 18 órakor - Évadnyitó gála - Kulturális Központ, Tasnád

29-én, hétfőn, 10 órakor - Bárány Boldizsár - bemutató - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - kisterem - a Brighella Bábtagozat előadása

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Szeptember 26-tól a Grand Mall Cinemában


A Védelmező (The Equalizer) - Robert McCall-ról (Denzel Washington), a nyugodt életet élő bostoni állampolgárról senki sem gondolná, hogy egy visszavonult volt kommandós. De a saját halálát megjátszó ügynök újraéled önálló száműzetéséből, hogy megmentsen egy fiatal lányt (Chloe Grace Moretz) az erőszakos orosz gengszterektől.

De a bosszúhadjárat nem csak a bosszúról szól, hanem folyamatosan felfedi, hogy a törvény néha nem elég és át kell lépni a határokat. Ha valaki bajba kerül és nincs hová fordulnia, McCall-ra biztosan számíthat, ő a tehetetlenek védelmezője.

 

A védelmező

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

 

A Grand Mallban csütörtökön két teljes árú jegy mellé egy adag popcornt kapsz ajándékba!

Komolyzenei koncert


Szeptember 25-én 18.30 órai kezdettel kerül sor a Dinu Lipatti Filharmóniában az idei Szatmári Zenei Napok nyitókoncertjére. Ezen a spanyolországi Mihnea Ignat vezényli a zenekart, az est szólistája pedig Mihai Ungureanu zongoraművész lesz.


Kiállítás


Augusztus 14-én 16 órai kezdettel újabb kiállítás nyílt a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában. Ezúttal Mák Zsolt fényképei és Nyárádi Enikő festményei láthatók a galériában.

Bakos Szilvia (HU), Belánszky Demkó Beáta (HU), Chereches Alexandra (RO) és Keresztesi Monica (RO) közös tárlata látogatható a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában. Részletek itt.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is fergeteges bulit tartanak a Revelben. Szombat este rád is vár a szatmári és környékbéli magyar fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye!


Akciós árak szeptember 22-től az Aquastarban


A szeptember 22-én kezdődő időszakra pedig rengeteg akcióval és ajánlattal készült a gyógy- és élményfürdő csapata. Az aquaparkban ugyanis a nyár elteltével is a felhőtlen szórakozás, kényeztetés és pihenés áll a középpontban. Élménymedencék, szaunavilág, masszázs és számos egyéb kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket az Aquastarban a következő időszakban is! Bővebben ide kattintva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: